Blog | |

Numai cu Digi Romania sa nu ai de-a face cand ai probleme


Am mai scris in nenumarate posturi despre cat de profesionisti sunt cei de la Digi Romania, dar ce mai strica inca unul, nu?

In 7 noiembrie la ora 16 primesc un mesaj de la sistemul de supraveghere de la casa ca s-a pierdut semnalul la internet. Ma gandeam ca na, fiind o retea atat de buna, mai pica semnalul dar isi revine.

Azi am venit sa lucrez de la biroul de la casa, dar ce sa vezi, semnalul la internet este tot picat.

Am sunat la support, dar na, normal ca am primit acelasi raspuns: “vom interveni in maxim 48 de ore”. Deci dupa ce ca aproape de 1 saptamana nu merge, mai trebuie sa astept inca 48 de ore. Ei zic maxim, eu cred ca e minim 48, ca de obicei.

Bine, nu ii pot invinui ca nu am sunat eu miercuri la ei, deci e vina mea ca trebuie sa mai astept atat, dar intrebarea e: de ce truda pica semnalul? E infrastructura noua, totul e facut nou, cabluri subterane si alte porcarii. Dar semnalul tot pica. La bloc nu a picat mai deloc in 2 sau 3 ani, aici cu retea noua si infractructura net superioara, pica saptamanal.

Oricum, factura ei mi-au emis-o la timp… si e cu 10 lei mai mare decat in mod normal pentru ca au venit data trecuta sa repare netul si sa bage semnal pe fibra si mi-au bagat pe factura “materiale”. Pai e normal sa platesc eu materialele pe care le-au pus ei in strada, in fata casei? In casa nu mi-au intrat deloc atunci…

Asa e cu serviciile lor… cand merg, sunt buni, nu stiu daca mai merge vreun provider la fel de bine ca Digi, dar cand ai o problema… nu te ajuta decat in 1-2 saptamani.

Deci daca aveti internet de la ei, va tin pumnii ca sa nu va pice vreodata.

Postari asemanatoare

5 responses to “Numai cu Digi Romania sa nu ai de-a face cand ai probleme

 1. Hai ca esti si tu rau. Eu am stat 3 saptamani fara net de Craciun ca mi-au scos mufa din switch si ziceau ca e de la mine. Ii explicam ca am vazut 2 baieti care au umblat la cutie si am ramas fara net, ea nu, e din casa. Erau 8 porturi si noi suntem 9 familii. Unul tot timpul sarea din schema.

  Cand ai probleme reclami, nu telefonic. Faci cont pe digiromania.ro deschizi reclamatie si sa vezi ce repede se misca. Restul sunt detalii.

  1. La fel de incet se misca si daca faci online reclamatia 🙂 am patit.

 2. Adica doar la bloc e ok?! 😀

  Eu nu-mi amintesc sa fi picat… ceva.. la bloc. Bine, doar mai caut semnalul la telefon… cateodata.

  1. La casa numa probleme am cu ei :)) am stat o luna de zile fara semnal desi la ei era tot functional cica, mi-au dat si factura de platit desi nu a mers netu pe toata perioada facturii respective. La bloc e ok, pica foarte rar si pe durata scurta

 3. Eu zic sa stai la bloc! N-are sens sa stai la casa fără net!

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.