Scris pe

Nu predica ceea ce nu practici

Navigam pe mările internetului… si am dat peste un video undeva pe Youtube… era acolo un om mare, imbracat la 4 ace, arata foarte bine, prezentabil. Vorbea despre un subiect interesant, prietenia dintre un baiat si o fata in vederea casatoriei. Nu stiam despre omul respectiv, asa ca am dat un search pe Google sa aflu mai multe despre el. Primul rezultat pe Google era ceva de genul “X, pastorul bisericii Y – probleme in familie, pe cale de a divorta?“. Am ramas uimit. Am inchis instant tab-ul cu Youtube.

Recent am mai avut un astfel de gand. Vorbea cineva despre care stiam cat de cat chestii. Si la un momentdat, a mustrat sala la care vorbea pentru ca nu facea un anumit lucru. Eu, stiind ca nu facea nici el acele lucruri… am decis sa ma uit la poze pe 9gag in loc sa il ascult. Pentru ca eu unul nu suport sa imi zica cineva sa fac ceva dar sa stiu ca cel care imi zice nu face nici macar el acel lucru. Ceva de genul am scris in acest articol.

Articolul acesta nu se refera la o anumita persoana sau la un pastor. Este mai degraba un titlu generic. Se poate aplica in fiecare domeniu. Cum ar fi sa ma pun eu sa scriu si sa fac video-uri pe net in care sa incurajez o anumita tehnica in web development, dar eu sa nu folosesc deloc aceasta tehnica? Deci, in orice domeniu este valabil ce zic eu aici… ori traiesti ce zici ori stai in banca ta. Nu te impinge nimeni in fata sa te dai mare cu falsitate. Prefer sa mergi acolo cand chiar pot invata de la tine, atat prin ce zici cat si prin faptele tale.

Din nou, articolul este scris din simplul motiv ca vad atatia oameni si online si in viata de zi cu zi care dau sfaturi si invataturi, dar in realitate au un exemplu prost. Ce vreau eu sa incurajez este calitatea. Atunci cand oamenii care vorbesc si sunt publici nu sunt politicieni sau altceva… atunci vom avea doar de castigat.

Traiti viata la cel mai ridicat standard! Nu doar prin vorbe :). Atat. Pa.

4123c9af71a8b161bfae5f5f52299386

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.