Scris pe

Nu merge infofer.ro

Cand dau submit sa vad si eu ce trenuri disponibile sunt pe o ruta dorita de mine, tot ce primesc ca raspuns este :

AxTrains error ‘80010105’

Method ‘~’ of object ‘~’ failed

/R3.asp, line 390

Chiar vreiam sa ii laud ca te poti baza pe ei si nu au mersul trenurilor ne-updatat, dar uite ca nu tot timpul te poti baza pe siteuri facute de romani.

Daca ai o poveste cu sau despre CFR care ai trait-o, spune-o in postul acesta(click).

Ping(pong)-uri la acest articol

7 comentarii la acest articol

  1. ma rog nici pe siteuri facute de americani sau de oricine altcineva nu te poti baza tot timpul… doar ca la ei daca nu functioneaza ceva e oprit “intentionat” site-ul pentru updateuri sau chestii de genu 😛

  2. Am calatorit in aceasta vara de la Sibiu la Mangalia prin Medias cu R 936 Oradea – Mangalia si retur. Dupa ce ca aceasta calatorie dureaza aproape16.30 ore, la plecarea din Mangalia vagonul 16 din R 935, in care am calatorit a fost neiluminat pana la Buzau unde un “meseiras” electrician a rezolvat problema in 3-4 min. Ma intrb ce s-a facut la Mangalia unde trenul a stationat peste 9 ore si unde probabil un sef revizor a semnat ca trenul are toate problemele rezolvate pentru o calatorie pana la Oradea? Cum si-a permis seful de gara, impegatul de miscare, seful de tren sa dea plecarea si sa ajunga la Constata cu 30 min intarziere? In tren cei mai multi calatori nu au aratat biletele de calatorie, intrucat ei nu au negociat pretul biletului la casa de bilete ci au fost taxati exact ca ceilalti calatori care au avut si lumina. Comportamentul conductorului de bilete a lasat foarte mult de dorit pe culoarele acestui vagon, atunci cand la Basarabi un calator care fuma in wc(fumatul este interzis cu desavarsire in tren, deci si in wc, dar respecta acest lucru doar nefumatorii) a tras semnalul de alarma.
    Domnilor ministri, secretari de stat, directori de regionale, sefi de revizie etc.va intrebati de ce nu sunt rentabile tr. de calatori??? cand un autobuz al unei ferme de tp. din Rm. Valcea face doar 8 ore pana la Sibiu de ce as mai merge eu sau alti calatori cu trenul???
    Astept un raspuns competent!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.