Scris pe

Noul Macbook necesita un adaptor care costa… 80$

Va amintiti cand Apple a schimbat conectorul la iPhone si trebuia cumparat un adaptor ca sa folosesti chestiile cu conector de tip vechi?

Se intampla din nou. Dar acum este mult mai rau. Noul Macbook lansat astazi de Apple are un port, UNUL SINGUR de tip USB-C. Este un nou standard de conectivitate, cu o singura mufa poti sa incarci lapotpul, poti conecta un cablu hdmi sau poti conecta usb-uri. Asta e fain intr-un fel. Dar exista doar un singur port de acest gen. Asta e rau.

Ideea celor de la Apple este ca wireless-ul este viitorul. Mouse wireless, display wireless, internet la fel… mai nou si casti wireles… in viitor tot mai putine cabluri or sa fie.

Dar… vrei sa iti incarci iPhone-ul in timp ce iti incarci si Macbook-ul? Cumpara un adaptor. Vrei sa iti incarci laptopul dar sa conectezi si un monitor extern? Cumpara un adaptor. Vrei sa conectezi 2 usb-uri? Ai prins ideea, cumpara un adaptor. Costa decat 80 de dolari… si vine in 2 tipuri – un usb type-c, hdmi si usb normal, sau acelasi lucru doar cu vga.

Ca sa fim sinceri, USB-C nu este un standard Apple si in viitor tot mai multe laptopuri au sa aiba acest standard si vei putea folosi adaptorul la mai multe produse. Dar totusi, sa dai 80 de $ pe un mic adaptor ca sa faci ceva ce acuma faci pe gratis? Asta dupa ce dai mii de dolari pe un Macbook? Fain ar fi sa iti dea unul pe gratis, dar se pare ca nu o vor face.

Cumpara adaptorul, iubeste-l, uraste-l dar totusi… el tot 80 de $ costa si candva tot iti va trebui daca iti iei noul Macbook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.