Scris pe

Noua noastra masina

Inca dinainte de nunta cu mult timp, vorbeam cu Cata si ziceam ca dupa nunta ne vom lua o masina buna.  Eram in cumpana daca sa luam Ford sau Audi. Dupa multe cautari, ne-am hotarat sa luam un Audi.

Am gasit masina unde sincer nu ma asteptam sa o gasesc – pe OLX. Eu tot cautam pe site-uri din afara sau site-uri specializate de masini, dar am zis hai sa ma uit si pe OLX. Si intr-o dimineata am vazut-o…. si am ramas cu gandul la un A4 din 2001 care arata perfect in poze. Apoi m-am gandit ca de ce sa astept, hai sa sun si sa vad masina. In aceeasi zi. Am mers, ne-am intalnit cu baietii  care aveau masina, era dusa recent din Germania unde a avut un unic proprietar.. arata super bine masina si bine intretinuta. Ultimul pas a fost sa mergem repede la un mecanic cu ea sa se uite si sub capota sa fie totul ok. A zis ca e buna, am negociat la pret si am luat-o.

Ieri au venit numerele permanente. Pot sa zic ca eu unul sunt foarte multumit de masina asta pana acum. Merge impecabil, nu consuma foarte mult mai ales in afara… pentru mine e masina la care visam de ceva timp. Va recomand tuturor un Audi. Merita experienta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.