Scris pe

Noroc cu cloud-ul

A trebuit azi sa imi reinstalez windows-ul pentru ca pur si simplu nu mai pornea. Am reusit sa fac backup la pozele ce le aveam si mai cateva date folosind Ubuntu live cd. Dar chestia faina e ca, acum cu posibilitatile de a stoca date direct in internet este mult mai fain. De ce? Arhiva la Yahoo Messenger este intacta desi nu am salvat-o.  Documentele sunt sincronizate cu Google, browserul Chrome la fel, nu am pierdut niciun bookmark. Si as putea continua, dar nu are rost. Totul mai nou este stocat remote, iar asta este mult mai bine, in caz ca patesti ce am patit eu (reinstalare de windows neprevazuta).

2 comentarii la acest articol

  1. vine si cu dezavantaje aceasta tehnologie cloud. Yahoo si Google au ceva date despre tine pe serverele lor, date de care se pot folosii pentru diverse chestii. Google le foloseste in general momentan pt reclama ;))

    • pai depinde ce cloud folosesti. eu de exemplu am servere private unde imi tin datele. Doar documente si de astea minore tin la Google. In Yahoo nu prea ma bazez, folosesc doar Messengerul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.