Scris pe

NICIODATA nu apelati la Depanero

Din pacate laptopul logodnicei mele s-a stricat. Ea a zis ca mi-l da mie ca sa vad ce pot face cu el poate sa il repar eu cumva, dar eu l-am desfacut si nu stiam ce sa ii fac. Pana la urma eu fac programe nu repar fizic :)). In fine. Am zis ca il trimit la Depanero.

In 20 Ianuarie am facut cererea online sa imi ridice laptopul. In 21 a venit curierul si abia in 23 am primit mesaj ca a ajuns in service-ul lor. De atunci nu mai stiu nimic de el. Am tot sunat, mereu imi zice aceeasi chestie si mie si la Cata: ne grabim cat putem si va sunam. A zis saptamana trecuta ca ma suna luni (adica ieri). Azi am sunat eu sa vad ce se intampla. Nimeni nu stie nimic de laptopul meu (ma rog, nu al meu).

Daca maine nu imi spune ce are si cat costa reparatia eu le zic la imi returneze pe cheltuiala lor laptopul. Eu l-am dat sa il repare sau macar sa zica ce are. nu sa il tina la ei si sa nu mai stiu nimic de el.

Deci va recomand tuturor sa va feriti de Depanero… firma mai neserioasa ca ei nu am vazut. Bine ca isi fac reclame peste tot, dar nu is in stare sa dea un diagnostic in 3 saptamani. Va dati seama ca dupa ce imi zice ce are iara mai dureaza pana repara? Neseriosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.