Scris pe

Naba a ajuns acasa

De cand am luat cainele nostru nu prea am putut sa il ducem la casa pentru ca nu aveam gardul facut si nu am fi vrut sa il tinem legat acolo. Acum insa, pentru ca avem gard, am hotarat sa il luam de la socri si sa il ducem acolo unde ii este locul: la casa. Isi tot rupea lantul la Vinga si scapa, mai strica una alta pe acolo si facea gropi, asa ca am zis asa pe loc sa il iau si sa il duc la casa.

A fost neasteptat de cuminte pe masina. A stat pe scaunul din dreapta cuminte, nu s-a ridicat deloc, m-a lasat sa conduc. Cred ca putin nu i-a placut stilul meu de condus pentru ca la casa a vomitat putin cand a ajuns. Dar apoi a fost foarte vesel si dornic sa exploreze locul nou.

Imi este putin mila de el pentru ca e mai frig in perioada asta la noi, dar i-am facut un loc ferit de frig cat de cat, cu mocheta. Poate dormi acolo, numai sa vrea.

Naba este American Staffordshire Terrier si din cate am citit, rasa asta e ceva mai friguroasa decat altele pentru ca au blana mai scurta. I-am pus o camera indreptata spre curte si il mai urmaresc de la departare. Acum este noaptea si nu imi dau seama unde doarme pentru ca nu o vad, sper ca stie sa se adaposteasca ca sunt -2 grade afara.

Pana acum ii place acolo, are libertate, un lucru de care pana acum nu s-a putut bucura.

Oricum, acum avem cainele nostru la casa noastra. Incepem de acum drumurile zilnice ca sa ii dam apa si mancare :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.