Scris pe

Mircea Baniciu si Pacifica

Pasarea Colibri a fost si este una dintre formatiile mele preferate folk din Romania, chiar si dupa ce au incetat sa mai cante impreuna. Mircea Baniciu a hotarat sa isi continue cariera in muzica folk romaneasca, o cariera solo, ajutat in ultima vreme si de cei de la Pacifica.  Iata un prim film cu cei de la Pasarea colibri.

Un lucru care imi place la tipii astia si la muzica folk in general este ca poti improviza, poti canta in functie de stare si asa mai departe. Este o muzica vesela. Versurile nu sunt porcoase, nu sunt rele, sunt foarte faine, care de multe ori iti aduc zambetul pe buze si te fac sa cati si tu.

Ieri, de revelion, Mircea Baniciu si cei de la Pacifica au incantat Aradul in fata primariei. Chiar daca nu am ajuns de la inceput, am prins melodiile care imi plac mie cel mai mult: Viata la Tara, Andrii Popa si mai cateva. Chiar stiu tipii astia cum sa te binedispuna: prin modul de interpretare, prin mimica, prin tot. Nu stiu dar nu prea este nimeni mai bun ca ei. Poate veti zice: Taxi. Neah, nu imi place. Nu stiu de ce, dar nu imi place. In schimb intotdeauna cred ca imi va place Pasarea Colibri, Micrea Baniciu si Pacifica. Defapt, nu cred, stiu asta, bai nene bai. Inca un videoclip cu el: Andrii Popa.

Va mai asteptam pe la Arad.

1 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.