Scris pe

Microsoft Arc Touch – cel mai practic mouse

Nu am mai postat demult pe blog pentru ca nu prea mai am timp liber asa de mult. Dar astazi suntem la Șiștarovăț cu familiile tinere din Sega si avem putin de timp liber acum, Cata doarme si eu am timp liber.

Dimineata asta a trebuit sa fac niste cantari in Powerpoint sa le asfisam pe perete. Am inceput, dar nu era laptopul meu si nu ma descurcam deloc cu mouse-pad-ul. Cata imediat s-a dus sus in camera si mi-a adus mousul meu super portabil: Microsoft Arc Touch.

Asa mi-am dat seama ca inca nu “m-am laudat” pe blog cu ce mouse am. L-am cumparat in luna iulie anul acesta cu 310 RON pe Emag. Am intrat acum sa il caut din nou si… surpriza! Acum este oferta la acelasi mouse si poate fi cumparat cu 199ron – aici.

Mouse-ul arata asa:

Poate vi se pare in poza prea plat. Ei bine, de aia este ARC pentru ca mouse-ul se porneste doar atunci cand il curbezi. Arcuit, arata asa:

In titlu am zis ca este cel mai practic mouse, chiar cred asta. Atunci cand este plat, este foarte usor sa il bagi in buzunarul de la spate si ai si uitat ca il ai la tine. Am cautat sa nu fie un mouse pe bluetooth, pentru ca la laptop mai am probleme cu bluetooth-ul. Are mini-receiver. Si pentru ca este facut sa fie portabil, cei de la Microsoft s-au gandit si la asta: receiver-ul se “lipeste” cu ajutorul unui magnet pe spatele mouse-ului:

img_1968-min

Este foarte fain sa lucrezi cu el. Ia putin timp pana te obisnuiesti, mai ales ca este scroll cu touch. Are senzor haptic, adica atunci cand dai scroll vibreaza putin si face un sunet virtual, ca si cum s-ar auzi rotita clasica.

Recomand acest mouse tuturor. Poate doar pentru gameri nu este practic, dar eu cum nu ma joc deloc… este perfect pentru mine. Mai am un mouse pe Bluetooth Microsoft care l-a reparat un prieten (l-am scapat si s-a stricat rotita de scroll). Microsoft face tehnologie chiar buna.

In final, un mic video ca sa demonstrez cum se arcuieste mouse-ul si cum se prinde receiver-ul de spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.