Scris pe

Mi-am luat Eastpak

Cu ajutorul logodnicei mele, mi-am cumparat un nou ghiozdan pentru ca cel de la Lenovo incepe sa fie batran si se rupe. La cate car eu in geanta zilnic, ma mir ca nu s-a rupt mai repede.

Tocmai pentru ca nu ii zi sa nu duc geanta undeva cu mine, logodnica mea Catalina mi-a luat un cadou de ziua mea anticipat – un Eastpak Causal Daypack de 39L. Nu stiu exact cat de mare o sa fie. Asta ramane sa vad maine. Modelul este acesta.

ghiozdan

 

Comanda de pe Amazon UK a mers foarte bine. Prima data introdusesem data expirarii la card gresita si nu mergea sa fac plata. Am deschis un tichet la suport, dar intre timp am schimbat data cardului si a mers. Dar totusi cei de la suport m-au sunat pe telefon, am vorbit cu un tip foarte amabil, si-a cerut scuze ca nu am putut plati (desi a fost vina mea) si a zis ca el va monitoriza tranzactia de aproape si cum se schimba ceva el ma anunta. Asa a si fost, m-a sunat sa zica faptul ca produsul a fost expediat. Foarte politicosi cei de la Amazon. Plus ca am dat comanda luni si ajunge vineri. Din Anglia. Multe pachete din Romania ajung mai greu.

Am sa revin cand primesc ghiozdanul, sa spun cum e.

Multumesc Cataaaa!

 

1 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.