Scris pe

Mesaj pentru tara

Cu cateva zile inainte de 1 Decembrie scriu si eu un mesaj pentru tara, poate si pentru ca particip la concursul organizat de Funatia Dacia.

Ce sa spun eu pentru o tara corupta? Ce sa spun eu pentru o tara pe care compatriotii o parasesc? Ce sa spun eu despre o tara care tot mai muli romani(da romani, sa nu mai vorbim despre straini) o injura, zic ca se duce pe apa sambetei? Ce sa spun eu despre tara cu cele mai multe avorturi din Europa? Ce sa spun despre tara in care politicienii fac tot ce vor, unde votul cetatenilor in viitor poate nu va mai conta.

Pai pentru oamenii care fac tara sa aiba acest profil pe care l-am descris mai sus, nu am sa le zic nimic decat sa isi dea foc. Faceti un renume prost Romaniei in toata lumea.

Pentru ceilalti compatrioti care traiesc in Romania si se chinuie sa ridice umpic renumele tarii nu am decat cuvinte de lauda si de apreciere. Continuati tot asa si poate veti reusi intr-un final. Nu ii mai bagati in seama pe toti mafiotii, toti asa zisii romani care doar injura Romania, care parasesc tara pentru ca le e rusine ce sunt(romani), pe toti politicienii care se bat cu apa la emisiuni in direct, se injura si mai ca nu se omoara. Pur si simplu ignoratii si faceti ce stiti voi sa faceti mai bine: promovati Romania, faceti un renume bun Romaniei in Europa si nu doar in Europa ci in toata lumea! Fiti mandrii ca sunteti cetateni Romani!

Ignorand acei oameni care aduc un renume prost Romaniei, pot sa zic ca sunt mandru ca sunt roman, mandru ca m-am nascut in Romania. Sper ca intr-o buna zi sa se auda in Europa: “Am fost saptamana trecuta in Romania, ce mult mi-a placut” – “Da si eu vreau sa ajug acolo intr-o buna zi”. Pana ajunge Romania la acest statut nu pot decat sa astept si sa zic “Desteapta-te Romane”!

1 comentarii la acest articol

  1. Daca o s-o tina tot asa hotii din conducerea Romaniei, ca altfel nu pot sa-i numesc, o sa ramana singuri in tara si nu vor mai avea pe cine sa fure…

    Cred ca va mai dura ceva timp pana se va intampla ce spui tu in finalul postului.

    Doamne ajuta sa ma insel…8-|

    <abbr>Ultima postare de pe blogul lui felicitari de craciun este Felicitare – brad de Craciun</abbr>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.