Scris pe

Mai avem vreo speranta?

Zilele trecute am auzit la radio si astazi am citit ca Suedia a fost nevoita sa inchida 4 penitenciare si un centru de arestare preventiva pentru ca pur si simplu nu sunt infractori. In toata tara sunt undeva sub 5.000 de infractori, asta in conditiile in care tara are cam 10 milioane de locuitori.

Oare cum au reusit ei, cum au reusit altii? La noi in fiecare zi se fac arestari bomba, auzi ca Udrea a fost arestata, ca X a fost arestat… Probabil la noi problema care se ridica este ca nu sunt destule penitenciare.

Pai am o idee… sa trimita niste detinuti in Suedia, ca saracii acolo ar vrea sa aiba si ei detinuti dar nu reusesc nicicum. In felul acesta, cei care au lucrat la penitenciarele inchise nu raman fara loc de munca datorita Romaniei. Nu ar fi super?

Nu serios acum, se ridica intrebarea, mai avem noi vreo speranta ca si popor? Eu unul zic ca da. Defapt asta spune si Biblia:

Dacă poporul Meu, peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga şi va căuta faţa Mea, şi se va abate de la căile lui rele – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta păcatul şi-i voi tămădui ţara. (2 Cronici 7:14)

Dar cum oamenii astazi sunt tot mai agnostici si se opun lui Dumnezeu, eu zic ca nu doar Romania dar intreaga lume este ca o bomba cu ceas. Nu stie nimeni clipa cand Isus va reveni. Si atunci nu mai o sa ramana nimeni in inchisorile noastre… dar probabil ca multi se vor muta intr-o alta inchisoare mult mai rea… iadul!

Pentru ca schimarea incepe de la noi, haideti sa facem tot posibilul ca sa ajungem cel putin la nivelul Suediei! Eu zic ca se poate, in timp mai indelungat, dar se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.