Scris pe

Lost – un alt fel de episod (Spolier)

5x16_Jacob_and_nemesisEsti ingrijorat ca niciodata nu vei afla povestea insulei din Lost? Povestea celor doi care ii aveti in imaginea alaturata, adica povestea lui Jacob si Omul in Negru (MiB)? Vrei sa aflii adevarata natura a lui MiB, nu?

Pai, hai sa iti zic: poti sa te calmezi! In curand vei avea aceasta ocazie! In cateva saptamani vom avea un episod dedicat in intregime insulei si in special acestei povesti. Este vorba de episodul 15 din seria 6 care este intitulat "Across the Sea". Acest episod se va axa pe Jacob/MiB. Este un episod exclusiv!

Cat de exclusiv? Pai, sa va spun asta: niciun actor principal nu va aparea in acest episod. Zero. Adica fara Jack, Hurley, Kate si asa mai departe. Este pentru prima data in istoria televiziunii cand se face asa ceva!

Si inca ceva in plus, Kristin dos Santos de la E! Online ne spune ca episodul va avea loc in anul 23, acum muuuuuuult timp. Asta e cu mult timp inainte sa vina corabia Black Rock pe insula, care vedem in episodul “The Incident” ca a venit in secolul 19. Michael Emerson ne spune ca este un timp care nu a mai fost in niciun serial de televiziune de pana acum. El mai adauga “Care este ultimul serial care are un episod fara echipajul principal?”.

Episodul, produs de Damon Lindelof si Carlton Cuse, este programat pentru data de 4 Mai. Sfarsitul e aproape, prieteni :D.

2 comentarii la acest articol

  1. Era de bănuit că se va pomeni de epoca Imperiului roman. Atâtea trimiteri la Carthagina,Egipt,… limba latină vorbită de către CeilalÅ£i. Practic erau nevoiÅ£i să facă o descriere filmică a istoriei sau începuturilor Insulei.

    • da, trebuiau sa faca un astfel de episod, dar eu ma gandeam ca intr-un fel si personajele vor lua parte la acest inceput, probabil printr-un alt salt al insulei. Dar acum vad ca nu vor participa personajele din castul principal in acest episod 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.