Scris pe

Light Phone – telefonul la care tine bateria 20 de zile

Light Phone este ceea ce unii ar numi opusul smartphone-ului. Este subtire, mic, rezista 20 de zile la o singura incarcare si nu face nimic altceva decat sa te lase sa suni sau sa fi sunat. Costa numai 100$.

Ce face? Deja am zis. Nimic. Pui un SIM, apesi cateva butoane si apelezi. Nu are browser, nu are jocuri. Fara NFC. Fara bluetooh. Are un quick dial si o lanterna. Aaa, am mentionat ca bateria tine 20 de zile la o singura incarcare?

Creatorii telefonului, Joe Hollier si Kaiwei Tang au creeat acest telefon la incubatorul de 30 de zile organizat de Google in New York. Amandoi au un trecut in design de produs si de telefon.

Am inceput sa construim acest telefon pentru ca ne era foarte clar ca adevarata bucurie inseamna sa fii prezent. Asa mult timp ne pierdemm uitandu-ne la ecrane ca incetam sa fim prezenti la ceea ce se intampla in jurul nostru. Nu inseamna ca nu e bine sa ne conectam, mai degraba spunem ca o pauza este foarte binevenita si sanatoasa din cand in cand.

Scopul este sa folosesti telefonul cat mai putin. Telefonul se incarca pe USB, dar ei te incurajeaza sa il iei, dai un telefon si sa il pui inapoi in buzunar. Este planuit sa fie gata in Mai 2016. Cam mult de asteptat. Totusi poti incepe de acum sa mai pui telefonul de oparte si sa faci si altceva.

Ce ziceti de telefon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.