Scris pe

Laptopul viitorului

Oare cat mai avem de asteptat pana sa apara asa ceva? 😀 Sa vezi oamenii pe strada ca merg cu laptopul la brat in loc de poseta sau altceva.

3 comentarii la acest articol

  1. Datorita comertului,va dati seama cu totii ca aparitia unui asemenea laptop ar insemna disparitia segmentului desktop in totalitate fapt ce nu convine dpdv comercial companiilor,asa ca de la aparitia acestor laptopuri pana la comercializarea lor in masa vor trebui sa treaca cateva zeci sau mai degraba sute de ani fara nici o exagerare,sau pot aparea mai devreem daca printr-o minune se adopta un nou sistem economico-social in care sa n use mai puna valoarea pe profitul companiilor si pe banii si pe altceva insa asa ceva pare greu de crezut in viitorul apropiat.

  2. Revin tehnologia pt astfel de laptopuri exista in totalitate,chiar sunt cateva prototipuri in lume insa foamea de banii si de jegmanire a utilizatorilor de catre companii primeaza,asa ca nu o sa vedem prea curand asa ceva in mainile noastre paote nici in ale copiilor nostrii,stiati de exemplu ca doi ingineri in tech calcul au realizat in cadrul unei universitati americane nu imi vine numele acum un procesor cu multiple procesoare cu puterea a 60.000 de quaduri actuale realizat pe tech invechita de 90 nm ce consuma doar 130W,este folosit in prezent pentru scopul care a fost creat la comanda si anume monitorizarea si controlarea anteneleor de supraveghere din programul NASA aferente Sua,dati pe google si o sa gasiti informatia,asta in timp ce hotii de la INTEL SI AMD CU INTEL IN FRUNTE ne fura si ultimii banii din buzunar pt niste procesoare care noua ni se par rachete insa de fapt sunt mediocre comparativ cu acel procesor cu nnnn … nuclee.In concluzie sa nu mai visam la laptopurii cu ecran urias care se pliaza si cu nus ce putere de calcul deoarece sunt doar vise,tehnologia deja exista insa INTERESELE COMERCIALE primeaza absolut,contextul socio economic nu permite productia in masa a unor asemenea dispozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.