Scris pe

Intrebari… fara raspuns

De ce e atata de usor sa te indragostesti de cineva dar e atata de greu sa faci acea persoana sa se indragosteasca de tine zilnic?

De ce fericirea se realizeaza intr-un timp asa de lung dar dispare intr-o secunda?

De ce vedem fiecare iubirea cu alti ochi?

De ce e asa de greu sa accepti o infrangere? De ce simti mereu impulsul de a lupta pentru persoana iubita cu riscul de a deveni cicalitor?

De ce.. de ce… de ce “forever” dispare din cauza unui lucru mic?

De ce dupa ce o persoana devine foarte apropiata totusi pot exista despartiri?

De ce in momentele roz ne juram credinta toata viata si iubire toata viata, dar atunci cand calci stramb… ne intoarcem la 180 de grade.

Raspunsul la intrebarile astea nu le vom afla niciodata cred… decat in ziua cand EL ne va lua la cer si vom pricepe totul. Pana atunci… exista zile de bucurie, exista zile de plans… Asta e viata… Faci o greseala, trebuie sa accepti infrangerea, desi este atata de greu…

Sper ca voi sa nu aveti atatea intrebari. Aveti grija la fiecare pas pe care il faceti, va zice unul care a picat in groapa deja. Dar poate ca in groapa asta voi gasi raspunsul la cateva din aceste intrebari, chiar daca pare imposibil.

Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr,acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

Domnul Dumnezeu in suveranitatea Sa a decis ca atunci cand iubesti… sa si suferi. Contrar tuturor filmelor de Holywood unde o cearta se rezolva urmatoarea zi si suferinta nu prea exista. Totusi, desi suferi, atata de fain este cand iubesti 100% pe cineva! Cel mai fain sentiment din toata lumea asta, acesta trebuie sa fie. Tocmai de asta “dragostea nu va pierii niciodata”. Cand esti in groapa, cere ajutor de sus si Dumnezeu stie exact cum sa te scoata din groapa. Nadajduieste totul! La om nu e nimic cu putinta, dar Dumnezeu poate totul!

Sa fiti iubiti, chiar meritati fiecare dintre voi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.