Scris pe

Intre contracte

This post is also available in: English (Engleză)

De cand sunt pe contractul cu firma cu care colaborez acum, niciodata nu mi-am cautat activ oferte de alte contracte/alte locuri de munca. Am tot refuzat oferte ce veneau, pentru ca nu imi place sa ma mut ca tiganul cu cortul din 3 in 3 luni pentru 50 de euro in plus.

Am tot refuzat oferte pana am primit una de la Automattic anul acesta si am zis “trebuie sa incerc la ei, e dream company”. Daca ma cititi deja o sa stiti ca nu am intrat din prima la ei, candva voi mai reincerca si va fi a 4-a oara, dar pana atunci am zis ca nu mai ma gandesc la alt loc de munca.

Dar uite ca Dumnezeu are alte planuri si desi unul cu Automattic a esuat… alte oportunitati au aparut.

Sunt acum cumva intr-o saptamana de tranzitie si din 30 august voi incepe o noua colaborare. Voi lucra pentru Arnia Software, o companie din Bucuresti destul de mare. Procesul de recrutare a fost destul de fain si rapid, scurt si la obiect.

Sunt incantat sa incep noul contract de azi intr-o saptamana si nu doar pentru partea financiara, care aduce un plus, dar voi lucra pe un singur produs si pe o singura parte: voi fi front-end developer si voi lucra in mare parte cu React. E o mica/mare diferenta fata de ceea ce fac acum: si back-end si devops si front-end si mobile si orice mai e nevoie. Sunt curios cum o sa fie sa imi deschid dimineata VSCode si sa nu mai schimb proiectul, sa fiu 100% pe acelasi si doar pe partea de front.

Poate ca in ceva timp o sa imi lipseasca partea asta de schimbare de context, dar cel putin o perioada o sa fiu mult mai linistit cand vine vorba de job.

Pe langa schimbarea de job, in curand incep si baietii gradinita, un nou capitol de asemenea deci urmeaza o toamna de schimbari.

Va voi tine la curent cu felul in care am facut tranzitia spre noul contract, cum e noul work-week si asa mai departe, dar pana atunci a mai ramas o saptamana in care trebuie lasate lucrurile in ordine la actualul loc de munca unde am stat 3 ani si jumatate.

2 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.