Scris pe

Incepe sa imi placa Revolut

Am tot avut cont la Revolut dar nu l-am folosit niciodata. Astazi am vazut ca trebuie sa imi reinoiesc domeniul pacurar.net si m-am gandit: hai sa testez Revolut.

Mi-am bagat bani in contul Revolut instant, nici macar nu a trebuit sa imi bag numarul de la card ci am lipit cardul de telefon, l-a citit cu NFC si gata, am putut baga suma in cont.

La domeniu trebuia sa platesc 16.78 lire, adica la cursul BNR 87.6386. Am bagat 90 de lei pe contul Revolut, mi-am facut un card disposable, adica un card care de fiecare daca cand il folosesti se regenereaza numarul ca sa nu mai poata fi folosit. Am facut plata in GoDaddy la domeniu si am fost tare surprins sa vad ce curs valutar bun au cei de la Revolut. Am platit in total in RON -> 87.82. Adica un curs de 5.2356, mai mic cu 0.0128 decat cel BNR. Ceea ce e mai mult decat decent, fata de cursul nesimtit al bancilor cu adaos mare.

Mi-am comandat la ei 2 carduri, unul pentru mine si unul pentru Catalina. Cand mergem in Creta le vom folosi pe acestea, ca sa pierdem cat mai putin cu schimbul valutar. O sa incerc sa vad cum e si partea de premium la ei, la care am asigurare de calatorie inclusa si limite mai bune la card.

Pe vineri ar trebui sa imi soseasca cardurile dupa cum imi zice in aplicatie, abia astept sa le vad si sa le testez. Cu siguranta o sa incep sa folosesc Revolut mai mult, de ce sa dau la banci prea multi bani cand ii pot economisi?

Voi ati folosit vreodata Revolut? Ce ziceti, se merita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.