Scris pe

Incepe rutina

Te trezesti la 6:20, mai dormi pana la jumate, te speli pe fata, pe dinti, iti faci sandwich daca mai ai timp poate si halesti ceva, mergi in statia de autobuz, ajungi la scoala, ora de Engleza prima ora… etc…. s-a format o rutina deja. Ce bine mai prindea o saptamana de vacanta, una de acomodare, dupa niste saptamani in care te-ai culcat numa pe la 2-3 (AM nu PM :))), dar ce sa faci, statul roman nu prea gandeste bine. Sau pardon, ministretul educatiei si invataturii nu gandeste bine.

Parca in Italia se incepe de miercuri, sa mai aiba doua zile in care cum am zis, sa se mai acomodeze. Acolo civilizatie, nu la noi. Si ore multe, si vacanta putina, dar tot alte popoare sunt mai inalte pe scara sociala decat noi, popoare care nu exagereaza cu scoala asa cum facem noi. Dar se pare ca romanii nu vad asta.

Deci, maine, cu regrete, sau pentru altii mai “geek”, cu bucurie, maine ne asezam iara in bancile noastre, ale elevilor silitori din scolile romanesti.

PS:Sper macar sa avem caldura maine, da caldura de aia ca sa putem sta in tricou 😀 , sunt -10 grade prin Arad zilele acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.