Scris pe

Hotul de telefoane vrea sa imi inchida blogul :))

Dupa ce am scris ieri ce am patit, am fost contactat acum 5 minute de Alin Stoenescu si mi-a zis ca mi-a reclamat domeniul pacurar.net si ca maine se duce sa politie sa faca reclamatie :)). Cat tupeu domnule.

Ii urez succes in incercarea sa imi inchida blogul… e cam imposibil, dar il rog sa incerce! Ii reaminesc faptul ca el este hot, nu este hacker sau altceva. Eu aici la mine pot sa scriu ce vreau de cine vreau! Este “casa mea” si fac ce vreau. Singura sansa este sa mearga cu bomba in datacenter, asa poate ar opri blogul… pentru cateva minute :)). Ce sa faci, hotul tot hot ramane si se da el mare afectat ca am scris despre el. Normal ca am scris, m-a pagubit cu 1300 de lei. Aline, iti reaminesc faptul ca eu sunt programator de multi ani. Nu te pune cu mine in domeniul acesta.

Later Edit: Radu, un prieten, a zis asa: cota ca Alin sa nu imi inchida site-ul este de 1.10, dar pe cota lui ar pune 1 leu ca niciodata nu se stie cate milioane ar putea face. Altcineva, ce pariati? :)) Raman fara blog sau nu? :)) Scrieti in comentarii!

IMG_1261

 

Si mai LATER EDIT: Ma bucur ca baietasu ma citeste :))

live

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.