Scris pe

Hai sa ne dam straini

O zi banala de miercuri (fiind in concediu am stat putin sa ma gandesc ce zi este azi), caldura afara. Pe la 6 ma duc la Kaufland sa cumpar mancare la caine pe cand o sa fim plecati la tara. Am stat cateva minute bune in fata la standul de Grill unde vreo 5 oameni asteptau la coada sa isi cumpere ceafa la gratar, care nu era inca facuta bine. Oamenii care isi luau mici veneau plateau si in 1 minut aveau mancarea. Dar cei care au dorit sa manance o ceafa nu au fost la fel de norocosi. Au avut ceva de asteptat.

Stand acolo, a venit o tanti cu cersitul. M-a mirat putin ca o doamna la varsta ei si aratand cat de cat prezentabila a venit la un pusti de 21 de ani sa ceara. Dar pana la urma de pe banii nostrii au pensie, de ce sa nu mai ceara si extra. Am vrut sa ii dau un leu dar nu a stat prea mult probabil era obisnuita cu refuzul. La 5 metrii mai incolo, un domn si o doamna. Merge tanti cu cersitu la ei si au inceput sa vorbeasca engleza si sa faca semne ca ei nu inteleg. Insista tanti cat insista pana cand un alt tanar, din cei ce asteptau ceafa de porc, probabil nervos ca trebuie sa astepte atata striga la tanti “Doama nu vedeti ca sunt straini si nu va intelege? Nu va ajunge mancarea din plasa?” la care tanti raspunde “Nu mama, nu imi ajunge, am 12 copii acasa si nu le pot duce 2kg de rosii numai”. Dupa care tanti pleaca mai departe cu cersitul la cei care mancau la mese.

Dupa cateva secunde de cand a plecat, cei 2 englezi se uita tina la tanarul care a luat-o tare pe tanti si barbatul zice “Hai lasa-ma nene, ca ieri tot aici a venit tot ea, cu aceeasi mancare in plasa si a zis ca are 9 copii. Se misca repede baba, de ieri a mai adus pe lume inca 3! Mai usor a fost sa ne dam englezi”. Si au inceput sa rada toti de la coada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.