Scris pe

Groaza de autobuze

In fiecare dimineata ma trezesc, uneori somnoros, alteori bine dispus. Termin de facut toate lucrurile pe care trebuie sa le fac dimineata(spalat pe dinti…etc…) si ma pregatesc pentru scoala.

De cand am inceput clasa a-9-a trebuie sa merg cu autobuzul la scoala, pentru ca cei de la Compania de Transport Public Arad lucreaza din zori la o bucata de drum. Fiindca oamenii trebuie sa mearga cu autobuzul la lucru/scoala/bunici/nepoti/etc din cauza lor, ce s-au gandit baietii? Hai sa facem autobuzul care merge la prima statie de la care poti lua tranvaiul pe gratis, sa nu mai trebuie sa iti iei bilet.

Cand a auzit lumea lucrul acesta, da-i navala frate in autobuze, lumea se calca in picioare, babele femeile in varsta incep sa zbiere la cei mai tineri ca nu le lasa jos. Da mi se pare normal sa nu ne ridicam in picioare, pentru ca nu avem cum, asa o ingramadeala e. In fine.

Toate chestiile astea m-au facut sa am o groaza de autobuze, pardon, de cele la care circuli fara bilet. Inainte, cand era tranvaiul, toti stiau ca vine controlul si mai bine merg pe jos decat sa plateasca amenda sau chiar biletul(care e 1.5RON), dar acum, toti circula cu aceste autobuze Uta – Podgoria. Vaisiamar.

Sa nu mai zic ca azi, pe la ora 17(cand am iesit de la cor) or trebuit sa fie doua autobuze unul dupa altul ca altfel nu facea fata doar unul.

Cand m-am urcat eu in autobuz, oamenii inca urcau, dar chiorul de sofer nu a vazut asta si a pornit “la vale”. O femeie batrana era sa o pateasca rau la faza asta.

Sper sa se remedieze foarte rapid chestia cu tramvaiele(lucrati baietii mai repede).

Bonus: 3 poze care arata cat de cat(incape mai mult) lumea care asteapta autobuzul/sa urce in autobuz.

Ping(pong)-uri la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.