Scris pe

Goto in PHP

Din PHP 5.3 se pare ca vom avea un nou feature, care mi se pare foarte, da foarte nefolositoare si un feature care te incurca. Este vorba despre “goto“. Oare ce i-or fii apucat pe dezvoltatori sa adauge chestia asta, mai ales ca era demult o chestie controversata si ne-recomandata. Eu cred ca vor sa adauge si ei ceva dou la limbaj si nu au ce, de asta baga doar prostii in ultima vreme.

A aparut deja multa vorba pe aceasta adaugare si multi deja multi comenteaza. Nu lipsesc nici glumele pe aceasta noutate, astfel un tip sigzero afirma “Now I know exactly when PHP jumped the shark.” si primeste un raspuns de la un impatimit al codului:

goto ramp;
shark();
ramp:
    echo("Ehhhhhhh");

 

Ramane de vazut daca voi folosi aceasta structura de control sau nu pentru ca altii spun “"goto" is a very powerful construct; it can prevent unnecessary nesting and can save hundreds of lines of code in complex functions in which recursion or modularization is not desireable.” Voi ce parere aveti[astia care stiti PHP cat de cat] despre structura de control “goto”?

Blogoree

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.