Scris pe

Francezii nu au “noroc” în Arad

ARAD. Angajații hipermarket-ului Cora au fost anunțați că de la sfârşitul lunii mai magazinul îşi închide uşile pentru clienți iar din iunie va pleca, probabil, de pe piața arădeană.

Source: Cora părăseşte Mall-ul Galleria – ARADON

Acum ceva ani s-a închis Carrefour în Armonia, apoi s-a închis Armonia cu totul. Acum se pare ca foarte multi din Galleria Mall se muta sau dispar de pe piața din Arad. Primul magazin care a anunțat în mod oficial asta este Cora. Deși ei au un contract pe 10 ani, preferă să plătească daune de 1 milion de € sau cât, decât sa mai rămână pe piață ?.

Până și serviciile primăriei au să se mute în curând pe strada Mărășești. Apoi cine știe ce se alege din Galleria Mall…. probabil o sa se închidă… dar e păcat, pentru ca sunt atâtea locuri de munca… și totuși multi oameni încă fac cumpărături acolo. Mie încă îmi place mai ales ca Pull&Bear e unu’ din magazinele mele preferate de unde mi-aș lua haine noi.

Totuși eu sunt 1 din 164.000… majoritatea decide…

Exista zvonuri cum ca Tesco ar veni în loc la Cora ?. Ar fi ceva, totuși cel mai apropiat magazin Tesco este la 80 de km, la Makó.  Ar fi ceva 🙂

13852901284_17e14a1c25_z

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.