Scris pe

Farse Google de 1 aprilie

Google este o companie care este renumita pentru farsele pe care le face de 1 aprilie. Aproape fiecare departament major din Google face in fiecare an in preajma zilei de 1 aprilie care o farsa. Si anul acesta a facut cateva, din care o sa va zic cele care mi-au placut mie mai jos.

1. CTTH – cafea prin fibra optica

In unele orase din America, Google are o retea de fibra optica. Si farsa de astazi este CTTH – Coffee to the house. Pe scurt – langa priza ai un robinet prin care mereu iti curge cafeaua pe care tu o doresti si o selectezi pe net.

2. Google Maps Pokemon

Cei de la Google Maps au facut in aplicatia de mobil un feature nou chiar in aceasta zi – Google Maps Pokemon. Din nou pe scurt (mai multe in video) – pe harta iti apar in anumite locuri Pokemoni pe care tu trebuie sa ii prinzi :)) Catch them all!

3. Nest – control de temperatura in avion

Nest este compania pe care Google a dat foarte multi bani. Intrand in “patrimoniul” Google, anul acesta au facut si ei o farsa. Este vorba de un buton in avion care iti permite sa iti selectezi temperatura in avion dupa cum vrei tu. Daca vrei sa te simti ca in Safari, se poate. Daca vrei sa bata vant ca la munte se poate si asta.

Pentru toate farsele de anul acesta, click aici. Eu am selectat doar 3 din cele care imi plac mie. Mai aveti incredere in Google? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.