Scris pe

Elon Musk este ingrijorat ca un razboi mondial l-ar impiedica sa ajunga pe Marte

Elon Musk, miliardarul care vrea sa incalzeasca planeta Marte, a spus intr-un interviu recent ca este ingrijorat ca un al treilea razboi mondial i-ar putea da peste cap planurile sa colonizeze planeta rosie.

Intr-un profil scris pe GQ, Musk a vorbit despre cateva din proiectele sale: Hyperloop, Tesla, costume spatiale si desigur si despre Marte. El vede ca o responsabilitate a omenirii stabilirea unei colonii pe alta planeta. Atata tot ca planeta este 54.6 milioane de kilometri departare. Dar detaliile tehnice par sa nu il deranjeze. Este mai degraba deranjat de ce se intampla pe pamant si de ce s-ar putea sa ii strice planurile.

I mean, I don’t think we can discount the possibility of a third World War. You know, in 1912 they were proclaiming a new age of peace and prosperity, saying that it was a golden age, war was over. And then you had World War I followed by World War II followed by the Cold War. So I think we need to acknowledge that there’s certainly a possibility of a third World War, and if that does occur it could be far worse than anything that’s happened before.

Tot interviul merita de citit. Ca de obicei, Musk se dovedeste ca vrea sa ajute cat mai mult omenirea. Cel putin prin ceeace zice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.