Blog :-)

Elgi


De mic am descoperit cutia magica cu imagini. Ma uitam facinat la desenele animate pe Cartoon Network. Pe atunci erau in limba engleza si uite asa televizorul m-a ajutat sa si pun bazele limbii engleza. Cand am mers la scoala eu deja stiam unele cuvinte de la desenele animate si m-a ajutat tare mult. Dar aveam pe atunci un televizor vai de el. Cateodata mai si tremura imaginea la el. Puteam sa imi stric ochii daca ma uitam prea aproape si prea mult.

Astazi am aflat ca Bobby Voicu organizeaza un concurs. Pagina concursului este aici. Nu stiu cum truda mi-a scapat concursul asta si am aflat doar azi. Uite de ce trebuie sa ma uit mai atent peste ce am prin Google Reader. M-am decis sa particip si eu la acest concurs. Da, piticul de mine. Dar tocmai de aia particip: pentru ca inca sunt pitic la 16 ani si ma mai uit la documentare, filme si, de ce nu, desene animate la televizor. Si daca tot ma uit, de ce nu m-as uita la un televizor mai bun si mai scump? Pana acum era lipsa banilor de vina, dar acum prin acest concurs pot castiga un televizor LG LCD LH5000 in valoare de 799 euro. O multime de bani. Sa vedem ce se lasa si din acest concurs. Sa traim bine!


Sunt doar eu... un tip care are 21 ani si isi traieste viata cum poate mai bine. Restu aflii din postarile mele sau din pagina "despre mine" pe care o gasiti in dreapta, la meniu. Va salut pe toti, multumesc ca imi cititi gandurile... aveti super-puterea de a citi ganduri :)).

View Comments

Lasă un răspuns