Scris pe

E tare interesanta viata la bloc

Dimineata aveam eu setata alarma sa ma trezesc la 9 fix, alea alea. Dar dragii mei vecini s-au gandit ca de ce sa respecte ei vecinii si sa inceapa la ora 8 sa dea cu bormasina. Bine, e complet legal ce au facut ca ora de liniste este pana la ora 8 oficial. Dar totusi, cand lucrezi de acasa ai dormi si tu macar pana la 9 cand te-ai culcat tarziu noaptea trecuta.

Sau un motiv mai bun decat confortul meu, cand ai un copil care are febra si ar dormi si el mai mult, nu ti-ai dori sa auda asta si sa nu mai doarma.

In schimb, la ora 9 au luat o pauza. Adica daca tot nu dura asa de mult, nu puteau incepe si ei la ora 9 ca tot omul? Daca e cineva in bloc care a lucrat schimbul 3 si vine acasa la odihna, oh stai… nu se poate, duduie tot blocul de la bormasina.

Azi castile cred ca sunt my best friend cand lucrez… altfel e cam complicat sa ma concentrez cu asa sunet si cu biroul care vibreaza.

La ora 10  au inceput iar, cu 2 bormasine nu cu una. Sa recupereze cat au facut pauza. Ce sa zic, tineti-ne pumnii sa nu darame astia de jos blocul, ca nu stiu ce tot sparg atata de la inceputul saptamanii.

Ce e mai rau e ca nu prea respecta ora de liniste de la amiaza cand doarme Iosua. Ieri le-am batut in teava ca dormea Iosua si ei mi-au batut inapoi si si-au vazut de treaba ?.

Uite de asta daca as avea eu acuma bani instant mi-as termina treburile la casa si ne-am muta acolo la liniste. Macar acolo daca cineva taie lemne din vecini nu imi duduie toata casa.

Deci da… e tare interesanta viata la bloc… asa de interesanta ca ne-am muta chiar daca la casa e inca praf si neterminati peretii!

2 comentarii la acest articol

  1. Alex Sirca spune:

    Filip, nu ai ce face, eu unul îmi câștig pâinea cu bormașina. Nu e plăcut nici pentru mine, darămite pt un bloc întreg. Ce să facă omul, să nu mai renoveze? Sau eu să nu mai lucrez la blocuri? Deocamdată nu îmi permit luxul să refuz clientii. Odată în viață renovezi și tu la bloc, și tot o să deranjezi pe cineva, sau la casă o să tai lemne, vorba ta. Trebuie să vezi și partea cealaltă.

    • Filip Pacurar spune:

      Stiu Alex ca nu am ce face numai sa ma plang :)) asa e la bloc. Dar in schimb pot sa cer sa respecte macar orarul de liniste sa poata dormi micutul la amiaza, ca eu nu mai dorm de multi ani la amiaza 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.