Scris pe

Durerea de masea

Ce mai neplacuta, cea mai dezagreabila si suparatoare durere pentru mine personal este durerea de masea. Nu pot sa ma concentrez la nimic, nu pot sa fac nimic pentru ca in gura mea simt ca umbla cineva cu tarnacopul si atinge ceva la nerv. Prefer orice altceva decat durerile de masea :(.

Nu m-a mai durut demult maseaua, dar azi pe la ora sapte jumate a inceput calvarul. Parca daca stau nemiscat pentru o clipa imi trece durerea, dar dupa cateva momente incepe iar.

Am tot stat fara sa iau nimic pana acuma, am crezut ca poate-poate imi va trece. NEGATIV. Dupa ce apas pe publish ma duc sa iau Paracetamol sau ceva Aleve. Doar ca sa scap de aceasta senzatie naspa.

3 comentarii la acest articol

  1. Stiu cum e, chiar daca nu prea crezi pentru ca pe mine nu ma dor acum maselele. Dar am 4 plombe la masele. Si fiecare a fost pusa in urma unei operatii de scoatere a nervului, curatare a maselei si tot tacamul.

    Imi pare rau pentru tine, sper sa iti treaca. Si iti sugerez sa mergi la dentist cat mai repede. Nu e bine sa lasi maselele netratate.

  2. din nefericire durerile apar chiar si sub plombe-lucrari care par perfecte. daca nu vrei sa apelezi la medicamente (stiu, e greu), poti incerca sa macini in risnita de cafea niste cuisoare (mirodenii, gasesti la alimentara) si sa pui pulberea pe zona dureroasa (o sa iti amorteasca dealtfel intreaga gingie). singura solutie e totusi o vizita la dentist, el stie cu ce sa trateze infectia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.