Dupa ce imi pare rau din liceu?

Daca tot maine incepe bacul, examen prin care am trecut si eu acum vreo 2 ani, ma gandeam sa va zic aici un lucru care l-am avut in liceu si dupa care imi pare rau. Nu am sa scriu acuma de distractia din clasa, de orele chiulite prin curte cu colegii, de frica absentelor… si astea au fost lucruri faine dar toate lucrurile au vremea lor.

Un lucru care tot ma roade ii … un caiet :))! Da, vorbesc serios. Am inceput in a 11-a sa am un caiet mecanic asa mic si fain cu foarte multe foi in care scriam la cam toate materiile in afara de Romana, Istorie si Geografie :)). Deci caietu ala era un talmos balmos, aveam etichete la foi dar deja se uzasera… Avem buzunare facute din foi, aveam reclame de la toti fotografii care au venit la noi in a 12-a, aveam desene, mazgalituri pe care le faceau colegii, chestii scrise de colegul de banca gen “Shine bright like a diamond” (EDWIN) si care le vedeam abia dupa ceva timp… Am tot cautat caietu ala prin clasa si nu il gasesc niciunde. Mai o sa il caut, ca is prea multe amintiri acolo.

Deci dupa ce imi pare rau din liceu? Dupa un caiet care era ceva gen “jurnalul meu” dar in care se intampla sa am si foarte multe lectii de la multe materii (inclusiv matematica).

Rugati-va pentru mine sa gasesc caietu :)) e o chestiune de viata si de moarte :))! Cius.

2 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.