Scris pe

Dove Patches – Frumusetea = o stare de spirit

Compania Dove si-a propus sa incurajeze femeile din lumea intreaga sa creada si sa vada ca sunt cu adevarat frumoase asa ca in continuare la “Real Beauty Sketches” si “Camera Shy”, Dove lanseaza videoclipul “Patches”. In  acest spot Dove invita un grup de femei sa poarte zilnic timp de 15 zile un plasture care le va face sa vada frumusetea lor mai mult decat defectele. La finalul experimentului ele afla ca defapt plasturele nu continea nici un ingredient, iar schimbarile in comportament si gandire au fost facute doar prin fortele proprii.

Parerea mea este ca reclama este putin fortata, la inceput fiecare femeie este intr-o stare deprimanta, iar in final ajung chiar sa planga de fericire. Nu trebuie sa fi studiat psihologia ca sa stii de efectul placebo.

Totusi mesajul pe care il trasmite videoclipul este important si adevarat: frumusetea este un fel de a gandi, o stare de spirit.

Fiecare persoana este frumoasa, iar daca am vorbi altfel l-am intrista pe Dumnezeu. Pana la urma nu avem nevoie de spoturi publicitare sa stim asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.