Scris pe

Documente justificative cerute statului

Ca de obicei, dimineata cand ma trezesc sau cand ajung prima data la laptop, mai citesc articole noi sau stiri, sa fiu si eu “actualizat”. In dimineata aceasta am citit ceva super fain. Un contribuabil roman pe nume Catalin-Teodor Dogaru, a cerut statului roman cateva documente justificative pentru ca el sa continue sa plateasca taxele si impozitele pe care noi toti le datoram statului. Practic acesta este un protest la care poate, se vor alipi si altii si vor face la fel ca el. Va pun aici doar cateva din cerintele lui catre Premierul Victor Ponta si ministrul de finante, am uitat cum il cheama si nu e important :)). Restul declaratiei o puteti citi aici.

Subsemnatul Catalin-Teodor Dogaru va informeaza ca, incepand cu data de 1 decembrie 2013, pentru a plati in continuare taxele si impozitele aferente (CAS, cota unica etc. etc.) trebuie sa primesc de la dumneavoastra urmatoarele documente:
A. O singura data:
A.1 : Carte de identitate – copie (aduceti, va rog si originalul, pentru a confrunta)
A.2 : Documentele de investitura in functia de Prim-Ministru, respectiv Ministru de Finante (incluzand ordinul semnat de presedintele Statului) – copie legalizata
A.3 : Proiectul de buget in varianta finala pe anii 2012 si 2013 in care se va mentiona clar traseul banilor incasati din taxele si impozitele platite de mine – copie legalizata
A. 4: Extras de cont pentru conturile in care va primiti salariile – semnate si stampilate de banca!

Citeste toata declaratia!

Ce ziceti? Va primi tipul acesta documentele pe care le cere? Pana la urma el face ce ne face statul noua, ne cere atatea formalitati si documente ca pana la urma sa renuntam si sa nu mai beneficiem de ceva anume. Foarte tare protestul omului :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.