Scris pe

Din nou la BT

Acum cateva luni imi scriam frustrarea legata de BT. Sambata aceasta am fost in Ungaria si inainte sa plec am zis sa merg la banca sa imi pun bani pe card, sa nu mai fac schimb valutar. Cum singura agentie BT deschisa in weekend este la mall, am mers acolo.

Deci va zic.. demult nu am mai stat atata la o coada. Era o singura doamna in toata agentia, o coada care se intindea pana pe holul mall-ului… si tasta doamna cu un deget, lista foile cu o viteza ca ti se parea ca sta timpul pe loc… dar nu statea! Treceau multe minute.

Chiar m-am uitat, de cand am ajuns eu si pana am ajuns la coada au trecut 32 de minute! Nu puteam sa plec, nu imi puteam pune altfel bani pe card. Apreciez ca e singura banca deschisa sambata, dar totusi nu se poate angaja cineva mai competent?

Cand am ajuns eu la coada, doamna m-a intrebat daca nu cumva in birou s-a intors colega ei de la pauza de masa (lunga pauza mai avea, daca eu eram de 30+ minute si nu o zarisem pana atunci)… am zis ca nu… si ea mi-a zis “sincera sa fiu, imi cam trebuie tare la toaleta“. Dupa ce mi-a luat banii si am semnat 3 foi, a spus clientilor ca se intoarce imediat. Exploda cred ca, saraca.

Probabil ca dupa ce s-a intors nu a mai fost asa stresata si a putut sa se miste mai rapid. Probabil… dar eu tot am stat 35 de minute sa imi bag o mica suma in cont. Rusine, again!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.