Scris pe

Detalii mici care fac diferenta

Urmaresc pe Twitter si pe Facebook diverse pagini care apartin de guvernul american. Spre exemplu pagina Travel – State Dept pe Twitter. Si ma intreb de multe ori de ce nu copiem si noi, adica guvernul Romaniei, lucruri mici dar care ar face diferenta in bine.

De exemplu: urmeaza cupa mondiala 2022 in Qatar, pagina departamentului de stat pentru Travel a postat un mic ghid cu tips pentru cetatenii americani care s-ar putea sa viziteze Qatar-ul cu aceasta ocazie.

Lucruri simple dar care pot sa ajute mult, cum ar fi numarul de urgenta, un link unde aflii diferentele legale si culturale dintre US si Qatar, prefixul tarii si asa mai departe.

Desigur, primul loc unde vei cauta aceste informatii nu o sa fie Twitter, dar poate dai si tu un scroll si iti apare postarea si chiar urmeaza sa pleci in Qatar, nu te-ar ajuta lucrurile astea?

Si asa avem platiti o gramada de bugetari, uneori tot ce ar trebui sa faca acestia este sa copieze exemplele faine, pentru ca am vazut de multa vreme ca nu suntem inventivi sau foarte originali.

2 comentarii la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.