Scris pe

Despre “Blogu’ lu’ Dany”

Dany ne-a invitat sa participam la un concurs, hai ca ma bag si eu, chiar daca, poate, nu am sanse sa castig.

Pe scurt despre Dany: are 13 ani(mai putin si face 14) si este cel mai bun blogger roman de varsta lui. Este doar cu un an si ceva mai mic decat mine, dar este cu mult mai bun(poate chiar de necomparat). A intrat in blogosfera in 23 iunie 2007. Cam atat cu prezentarea lui, mai multe gasiti pe site-ul lui.

Inca din titlul pagini ne dam seama ca este un roman care foloseste limba romana la maxim :)).

Apoi, ne luam de ce vede ochiu prima data si anume: Designul. Desi e un design luat de pe net, Dany a avut grija sa il modifice, astfel incat sa nu fie identic cu altii din blogosfera mondiala :P. Culorile sunt foarte placute si nu obosesc ochiul. Imi place la Dany ca vrea sa ocupe cat mai putin spatiu posibil si in acest scop a facut o chestie faina, cu javascript, si astfel a pus Ultimele articole,Ultimele Comentarii si arhiva intr-un singur loc. Poti alege ce sa vezi, dupa cum iti comvine.

Un alt lucru care imi place la meniul din dreapta, este aceea chestie “Top Comentatori”.

O alta chestie care il face mai diferit in blogosfera romaneasca este aranjarea postarilor. Nu e cu mult diferita, dar totusi. Prima postare are width 100% si este intr-un chenar albastru, astfel incat atentia vizitatorului este fixata pe ea.

Apoi, imi place ca Dany este original, si nu baga doar clipuri de pe Youtubea”žÂ¢ sau poze aiurea, ci are subiecte interesante de dezbatut.

Un singur lucru care l-am observat la Dany si nu imi place este ca ii desconsidera pe blogerii mai mici si uita ca si el era asa la inceput :P.

Cat despre optimizare, pot sa zic ca este bine optimizat in Google, pentru ca doar acest Search Engine in folosesc. De 2 ori am cautat ceva si el era pe primul loc :P.

Cam atat am avut de zis despre Blogu’ lu’ Dany, mult success in continuare :P.

Ii dau o nota finala de 9,70 pe putin.

Ping(pong)-uri la acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.