Scris pe

De ce WordPress?

In ultimul timp am inceput sa fac site-urile in WordPress. Inainte imi cam era groaza ca nu stiam sa fac un template obisnuit sa poata fii folosit de WordPress, dar am realizat ca este foaarte simplu. Doar putina rabdare. Deci, probabil unii se intreaba de ce WordPress. Nu este o platforma de blogging? NU. Uite cateva motive pentru care am ales eu sa creez cu WordPress:

  • Foarte simplu de customizat. Poti face cam tot ce vrei.Chiar si licienta te indeamna la acest lucru.
  • Clientii il gasesc simplu de folosit. Interfata de administrare (care poate fii schimbata sa implinesti fiecare nevoie a clientului) este simpla, nu ca la Joomla de exemplu, unde ai sute de meniuri, pagini, pluginuri, etc.
  • Template-urile sunt usor de facut. Doar trebuie impartite in cateva sub-pagini(header, content, footer, sidebar, etc).
  • Faci treaba mult mai rapid. Adica – de ce sa iti faci tu ceva custom-made cand ai ceva care merge?
  • Securitate. WordPress chiar este sigur. Fiecare extensie e verificata sa nu aiba erori de securitate. Cu Joomla am patit sa fie site-ul atacat de phising. Printr-o extensie.
  • Custom posts. Poti face cam tot ce vrei cu asta. Ai o pagina cu portofoliu? Poti adauga asta din administrare. Ai o pagina de podcast? Si asta poti face din administrare, ca si un post normal dar cu alt nume.
  • Usor de codat. Ai functii care le cam deduci. get_header(), get_footer(), the_title(), the_content() si asa mai departe. Dupa doar un template facut de la 0 de mine le-am invatat deja.

Cam astea is cateva motive pentru care eu creez cu WordPress si nu cu altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.