Scris pe

De ce Siri suna la politie cand ii ceri sa incarce telefonul?

Daca rostesti cuvintele acestea la Siri – desi nu iti recomand – “charge my phone 100 percent”, iPhone-ul va incerca sa sune la 112 dupa o perioada de gratie de 5 secunde in care poti anula apelul. De ce?

S-ar putea sa fie un bug. Sau altii spun ca s-ar putea sa fie un feature (clasic, nu? It’s not a bug, it’s a feature) care iti permite sa suni la urgenta daca esti in ceva problema. Este mai putin probabil, dar s-au intamplat lucruri mai ciudate (ca si povestea aia cu femeia ce a folosit aplicatia Pizza Hut sa spuna ca este tinuta captiva undeva intr-o pivnita). Apple inca nu a zis nimic in legatura cu faptul acesta. Ceva idei?

Aaa da, si v-am zis sa nu incercati asta acasa. Sa suni la urgente fara sa ai un motiv bun nu este bine, te poate astepta o amenda la capatul celalalt al liniei.

PS: daca era un feature secret prin care poti suna intr-o urgenta, banuiesc ca nu mai e asa secret acum cand a aflat toata lumea. too bad.

2 comentarii la acest articol

  1. Probabil că interpretează „charge” ca însemnând „taxează, pune-mă să plătesc.” Asta ar putea însemna că cineva a furat telefonul și încearcă să plătească folosindu-l.
    g

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.