Scris pe

Cum te saboteaza copiii astia…

Azi Cata a avut o zi productiva si s-a pus sa instaleze in camera tehnica un organizator de scule pe care l-am luat eu ieri de la Lidl dar nu am avut timp sa il pun pe perete. S-a pus, a dat gauri, batut cuie si asa mai departe.

Bineinteles, copiii au stat pe langa ea. Mai mult Caleb, Iosua era ocupat si cu altele pe langa. Si am vazut eu ca e cam cuminte Caleb la un moment dat, dar am zis hey 🤷‍♂️, poate face caca :)). Nota aici: Caleb cand se retrage pe undeva si e foarte cuminte si ocupat cu un singur lucru, 90% face caca. Asa a fost si aici, imediat s-a cerut la schimbat si a iesit din camera tehnica.

Fast-forward la timpul de baie de la 22. Merge Cata cu ei sus, ii dezbraca sa ii bage la baie si da drumul la apa calda. Dar nu vine apa deloc, e rece (cred ca si-a amintit de anii de stat la bloc). Ma striga “Filip, e ceva problema cu apa calda ca nu merge deloc”.

Ma duc eu, incep sa schimb priza, sa dau sigurata jos, repun la loc, dau palme la boiler poate porneste, Nimic. Boilerul e mort.

Deja ma gandeam, iara vreo 5-600 de lei se duc pe un boiler nou, dupa ce luna trecuta iar a trebuit sa bagam vreo 500 de lei intr-o lucrare in camera tehnica.

Si incercand eu solutii, bag degetul in locul unde e placa de baza a boilerului. Asta:

Ce sa vezi, acolo este un buton! Nu e deloc vizibil, adica nu iti dai seama ca este buton. Dar defapt asa se opreste boilerul… si Caleb cat a fost ocupat cu treburi fiziologice a mesterit el la boiler si a descoperit butonul de care eu nu stiam.

Ce sa zic, s-a sabotat singur, pentru ca ghiciti cine nu a mai facut baie seara asta? Nu de alta, dar nu face minuni boilerul asta si cred ca e deja batran si incalzeste apa mai greu.

Deci da, asa te saboteaza copiii astia. Cand iti e lumea mai draga.

PS: Asa a iesit lucrarea Catalinei, asa-i ca a facut treaba buna?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.