Scris pe

Cum ramane cu asigurarea mea?

Azi dimineata pe la ora 9 (cam devreme daca ma intrebi pe mine) ma suna un numar de Bucuresti. Nu prea imi place sa raspund la cele cu 031 in fata, dar acum am raspuns pentru ca ma gandeam sa nu fie iara ceva la care am vreo datorie.

Nu, era un tip de la Metropolitan Life care a primit numarul meu de la BT. Ceva campanie unica pentru mine, bla bla, de obicei le zic ca nu am timp. Dar de data aceasta am zis hai sa il las sa zica poezie, cine stie… poate imi fac o asigurare, in caz ca pic intr-o zi pe scari (ca de cand stam la casa urcam scarile de zeci de ori pe zi) sa fiu asigurat macar cu bani.

Pe la mijlocul apelului, se intrerupe si nu mai aud nimic, desi apelul inca mergea. Am tot zis alo alo si nimic… silentium total.

Nu puteam sa sun inapoi, numerele astea zici ca sunt de unica folosinta, cred ca sunt luate de la ceva operator VOIP. Ma gandeam ca poate ma suna el. Nu m-a sunat. Poate a crezut ca eu am inchis din senin, m-o fi injurat omul.

Pai si cum ramane cu asigurarea mea domnule? Daca eu chiar as fi vrut sa profit de oferta unica pentru mine? Trist, foarte trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.