Scris pe

ConferinÅ£a post si rugaciune – Bucuresti

ZIUA MONDIALA DE RUGACIUNE

INVITATIE LA INTALNIREA DE 3 ZILE DE POST SI RUGACIUNE

Bucuresti, 09 -11 Mai 2008

Iubiti frati si surori,

Va invitam la intalnirea de 3 zile de post si rugaciune, organizata de Miscarea de Rugaciune Strajerii, in perioada 09-11 mai 2008 la Bucuresti.

Primele doua zile ale conferintei de post si rugaciune se vor desfasura la Biserica Baptista “Sfanta Treime”, situata pe strada Prof. Iuliu Valaori 20, Sector 3, Bucuresti. Programul va incepe dimineata la ora 09:00 si se va incheia seara la ora 21:00.

In ziua de 11 mai 2008 se va desfasura Ziua Mondiala de Rugaciune. Participantii la conferinta de post si rugaciune se vor uni cu fratii si surorile din bisericile baptiste, penticostale, crestine dupa evanghelie si evanghelice independente din zona de sud a tarii, la intalnirea care va avea loc la Arenele Romane, din parcul Libertatii din Bucuresti. Programul va incepe la ora 09:00 si se va incheia la orele 18:00.

Pentru cei care vin din alte localitati sau din afara tarii si nu pot gasi singuri un loc de cazare, pot contacta urmatorii frati:

– Cazan Ionut, tel 0723299460, e-mail: [email protected]

– Beres Angela, tel 0762465704, email:[email protected]

– Ceri Daniela, tel 0745880481, e-mail: [email protected]

pana in data de 02 mai 2008. Cazarea se va face atat in familiile credinciosilor din Bucuresti cat si la hotel, in functie de preferintele solicitantilor si de numarul de locuri disponibile.

Pentru a gasi usor strada Prof Iuliu Valaori va sugeram sa folosit harta de mai jos.

Cu totii dorim ca multi frati si surori sa cunoasca despre aceasta intalnire de post si rugaciune si de posibilitatea de a participa la Ziua Mondiala de Rugaciune. Pentru aceasta va rugam sa trimiteti acest mesaj, telefonic sau prin email, tuturor credinciosilor pe care-i cunoasteti. Nu exista resurse pentru trimiterea prin posta a acestei invitatii.

Miscarea de post si rugaciune a Strajerilor are ca temelie legatura de dragoste a celor care se pregatesc pentru / si pregatesc venirea Domnului Isus. De aceea informarea celor interesati si a celor care credeti ca trebuie sa participe se va face de catre dumneavoastra, care ati primit aceasta invitatie.

De asemenea va rugam sa invitati Biserica Locala din care faceti parte sa organizeze pe plan local un timp de post si rugaciune prilejuit de Ziua Mondiala de Rugaciune.

A lui Dumnezeu Tatal, Fiul si Duhul Sfant sa fie toata slava, cinstea si onoarea acum si in vesnicie!

Pastori Nelu Demeter, Ilie Popa, Nelu Peia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.