Scris pe

Concurenta

922940_98620650Concurenta – un adevar valabil in toate domeniile de astazi. Exista concurenta intre firme, intre elevi, intre angajati, deci, peste tot. Uneori aceasta concurenta are beneficiile ei, alteori nu.

Unul dintre cele mai benefice cazuri de concurenta este poate cunoscut de catre noi toti care avem internet: concurenta/rivalitatea intre ISP ((Internet Service Provider – Furnizorul de internet))-uri. De ce este benefica aceasta rivalitate? Pai, in primul rand, pentru ca noi beneficiem de servicii tot mai bune. De exemplu eu am acum 5 mega la RDS dar la inceput cand mi-am pus internet am semnat pentru512kb. Pe parcursul anilor RDS a tot marit viteza la abonati, pretul abonamentului ramanand acelasi. De ce? Pentru ca si Clicknet a facut asta. Clicknet a dat 2 mega, hopa mareste si RDS viteza la 3, doar ca sa fie “on top”, cum se zice, deasupra.

ÃŽn fiecare an cred ca am avut parte de o marire de acest gen. Acesta este doar un domeniu in care concurenta este benefica pentru utilizatori. Un alt domeniu ar fi telefonia mobila. Cand Orange face o oferta, Cosmote si Vodafone dau replica cu o oferta bomba si mai spectaculoasa ca a celor de la Orange, desi, cei de la Vodafone nu prea le au cu ofertele. Acum poti avea comunicare nelimitata in retea la Cosmote. De ce? Doar datorita concurentei, ca ei sa fie net superiori celorlalti furnizori de telefonie mobila.

Foarte tare fratilor, faceti in continuare oferte cat mai bune.

Ping(pong)-uri la acest articol

2 comentarii la acest articol

  1. ioÅŸca spune:

    foarte fain /:)…………

  2. jose spune:

    tu taci si zi mersi… domnu’ sa-i binecuvinteze:d

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.