Scris pe

Coincidente

Primu meu vlog public :))

18 comentarii la acest articol

  1. :)) I feel you, ieri vorbeam cu cineva de o persoana si azi am vazut-o. :)) Parerea mea e ca din cauza ca a fost ceva ce s-a intamplat sau vazut/ascultat recent (adica e o amintire proaspata), iasa in evidenta si automat atunci cand reasculti sau revezi chestiile alea ti se par “dubioase”. :))

  2. Nu exista supranatural, iar daca Domnul ar vrea sa iti vorbeasca, singurul mod prin care chiar s-ar putea intampla ceva miraculos, sigurat nu ar face-o printr-o melodie de la Carla`s Dreams. :)) Corect?

  3. Vorbesc de persoane, cu persoane pentru ca sunt o persoana. :)) Anyway, cred ca toti au asa cate un moment de gandire cand se intampla din astea, dar na, asta sunt doar coincidente, vorba ta. :))

  4. Eu nu cred ca e o coincidenta ! Cred ca te gandesti la lucrul respectiv , pui un mare accent pe acel lucru/persoana si cand se intampla esti WOW . Cred ca sunt multe alte lucruri pe care nu pui accent si se inampla .. #numazic

  5. Si eu patesc foarte des asta sa stii:)) de exemplu daca invat un cuvant nou pe germana, din momentul in care l-am invatat il aud de nenumarate ori in diferite contexte :)) si asta e doar un exemplu. Chiar zilele trecute mi-a zis si Edi asta. Haha deci nu esti singur. Sper ca am lasat comment unde trebuie ca nu ma pricep la bloguri vloguri etc :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.