Scris pe

Cine se poate plictisi la casa?

Unul din lucrurile care imi place foarte mult la casa ii ca tot timpul as putea gasi ceva sa fac. Si Catalinei ii place asta, doar semanam la preferinte.

Noi cum stam tot la bloc de cand ne-am casatorit ne simtim foarte liberi cand mergem la casa, chiar inca nu ne putem muta acolo. Ne place sa mergem si sa facem tot felul de treaba pe acolo.

Uite de exemplu cate lucruri am facut doar ieri dupa ce am terminat cu lucrul la birou.

Noi suntem inca cu pamantul din curte ne-nivelat. Westfield cand iti preda casa ti-l da curatat si tu te ocupi mai departe sa faci tot ce vrei la el. In cazul nostru am vrut sa il nivelam ca sa ii dam si o panta sa nu stea apa in loc si sa nu fie pasul asa mare de pe terasa pana jos pe pamant. Asa ca tot caram pamant cu roaba acolo ori de cate ori avem ocazia. Ieri nu am mers pregatit pentru asta, dar totusi ne-a venit ideea cat am fost acolo. Am inceput sa caram dar apoi a venit ploaia asa ca dupa 5 roabe ne-am oprit.

Cat a plouat, am profitat de timp ca sa ne tundem. Adica eu si Iosua ne-am tuns, Cata a prestat serviciile :)).

Dupa ce s-a oprit ploaia si am putut iar sa iesim afara, m-am pus sa car niste pietris unde se termina betonul accesului auto ca sa pot intra cu masina in curte. De cand avem casa, nu am intrat inca in curte cu masina pentru ca era hopul prea mare si imi era frica.

M-a ajutat si cheliuta mic, adica Iosua. Mai mult lua din pietre de unde nu trebuia, dar intentia conteaza. ?

Dupa multe lopeti bune la care m-a ajutat si Cata, am facut pentru prima data pasul: am bagat masina in curte.

Daca tot am scapat de toate prostiile din fata casei si de toate pietricelele, ne-am pus sa curatam cat de cat accesul auto.

Dupa ce am terminat asta, ne-am dus inauntru si ne-am pus sa curatam gresia in viitorul meu birou, pentru ca e cam gata slefuita toata camera si se adunase mult praf alb pe jos. Asa de mult incat Cata se gandea sa il bagam intr-un sac si sa fie refolosit la alti pereti ?. Ne-am chinuit putin pentru ca nu luasem coada la mop cu noi, m-am pus sa sterg cu el manual, stand in genunchi, dar dupa a improvizat Cata o coada si am reusit sa curatam toata camera.

Ce e fain fata de apartament (pe langa alte 10000 de avantaje) e ca Iosua isi gaseste foarte multe lucruri de facut, se murdareste, fuge, pica, isi consuma energia. In tot acest timp noi putem face alte treburi pe langa el, doar sa il supraveghem sa nu faca prostii. E mult mai relaxant pentru toti 3.

Deci ieri am facut o gramda de lucruri sa ne consumam si noi energia intr-un mod constructiv si suntem tare incantati de fiecare data cand facem asta.

Chiar ma gandeam si vorbeam noi, oare cum te poti plictisi cand stai la o casa, mai ales in primii ani? Cred ca tot timpul o sa am ceva de facut acolo mai ales dupa ce ne mutam.

Acum va cam las ca e vineri, mergem si noi la casa la prin vizite. Asteptam sa se trezeasca cheliuta ?, asa ii zicem de acum pana ii creste iar parul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.