Scris pe

Chestii negandite

Azi dimineata cand mergeam spre scoala am observat doua chestii care nu au fost gandite. In continuare am sa vi le spun si voua.

1. Semaforul de la UTA

DSC06102

La UTA, in Arad, au fost reactivate semafoarele odata cu terminarea liniilor de tramvai. Bun, ne obisnuim noi pe parcurs si cu ele si nu mai trecem pe rosu din obisnuinta. Partea proasta este ca de multe ori am prins sa se faca rosu cand eu sunt la mijlocul drumului. Ce fac daca vine vreun tramvai? Astazi se lucra pe drum si masinile au fost redirectate pe trecerea de pietoni, pe liniile de tramvai. A trebuit sa ma trag eu la oparte ca sa treaca masinile ca, deh, eu am prins rosu intre semafoare. Asta a fost un prim lucru care nu a fost gandit si l-am observat dimineata asta.

2. Statia de taxi(tot de la UTA)

DSC06103

Tot la UTA, este o statie de taxi, chiar unde ii si statia de autobuz. Vedeti masinile care se vad in poza? Ei bine, acestea vreau sa iasa din statia lor, unde au zece locuri special amenajate ptr ei, dar surpriza, autobuzul le bloca calea. Si cum deobicei autobuzul sta in statie cam cinci minute, or cam avut de asteptat saracii taximetristi, dar si saracii oameni care poate se grabeau sa ajunga la destinatie.

 

Cam acestea au fost chestiile pe care le-am sesizat eu astazi. Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.