Scris pe

Cele mai neasteptate fenomene: furtunile si ninsorile

Stiti povestea aia care se repeta in fiecare an cand vine ninsoarea. “Ne-a luat ninsoarea prin surprindere, de aia nu e inca dezapezit”. Nu conteaza ca e mijlocul lunii ianuarie, edilii nu se asteptau la asa ceva. Prima licitatie de dezapezire daca se poate sa se faca dupa ce deja a nins, altfel de ce sa se mai dea banii degeaba.

Defapt, stai, banii chiar se dau si daca nu ninge.

In fine, Aradul iarna asta a fost un dezastru pentru soferi atunci cand a nins, ca doar de ce sa se mai faca ceva pentru cetateni…

Acum 30 de minute a fost o ploaie intensa. Defapt de ce zic ploaie, zici ca a fost uragan, pe bune. Dar facem pariu ca in Arad tot vor fi strazi inundate, zona 300 iara o sa fie sub ape? Si facem pariu ca iara se vor declara surprinsi alesii nostri in functie cu primarul cu blugi stramti?

Pe bune acum, cat de greu poate sa fie sa faci o canalizare cum trebuie, sa o maresti in truda ei, ca si daca o singura data pe an vine un uragan de asta si atunci se inunda tot orasul tot merita investitia. Nu, acum o sa fie trimisi iara pompieri peste tot prin judet sa ajute, prin oras vor fi mobilizate forte (daca..), dar nu se va face nimic in continuare pentru preventie.

Ce sa faci, poate pe cand iese Falca la pensie vom avea un primar mai cu capul pe umeri, nu unul care face doar locuri de parcare cu plata.

Apropo de parcare cu plata, recent au venit cei de la Recons sa mai vada unde pot face inca 3 locuri de parcare ingramadite aici la bloc. Au gasit loc. Din pacate, sau din fericire, fix pe 2 din locurile astea noi a picat acum la furtuna asta un placaj de pe bloc. Bine ca nu s-a stricat nicio masina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2023 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.