Scris pe

Ceala 27 Iunie 2014

Dupa ce joi seara am facut un tur al Aradului de 26 de kilometrii de incalzire, m-am hotarat sa incep sa fac ture cu bicicleta mai regulat, ca a venit vremea buna si e bine pe langa sala sa mai fac miscare cu bicicleta.

Fiind vineri, am zis sa fac o tura mai scurta dar mai relaxatoare si am decis sa ma duc pe traseul de biciclete de la Ceala. Am facut doar 16 kilometri dar s-a meritat pentru ca am dat de aer curat, de peisaje faine, de o vulpe (spre seara mi-a iesit in cale o vulpe si a luat-o la sanatoasa cand m-a vazut). Am ajuns in cele din urma la balta Maltaret si acolo am gasit ceva ciudat – o priza in mijlocul unei insule. Nu stiu daca merge ca nu am avut cu ce sa incerc, dar pare sa fie pusa acolo cu un scop (era pe un stalp de iluminat public).

Ceala27iun1400013

In final, desi am facut mai putini kilometri decat joi, am ajuns acasa relaxat si multumit ca am petrecut un timp fain in padure si ca am vazut o vulpe :)). Fiind weekend a fost un prilej bun sa scap de “fuga” in care ma aflu in fiecare saptamana (asta + faptul ca am fost cateva ore la prietena mea si am mancat clatite 😀 )

Va recomand tuturor iubitorilor de biciclete sa mergeti pe acest traseu. De ce? Este intretinut bine si ai chestii faine de vazut. Cand am fost prin primavara pe acolo, treseul era ca dupa razboi, cu santuri mari si denivelari, dar acum s-a refacut si este o adevarata placere sa mergi pe acolo. Va las acum cu cateva poze de la aceasta tura 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.