Scris pe

Ce v-a luat asa mult?

504x_rtm_crack

Au trecut 6 zile! SASEEEEEEEEEEEEEEE! Asta pentru unii inseamna o eternitate. 6 zile de cand a aparut pe torrente versiunea RTM de la Windows 7. Acum este disponibil un crack care activeaza windowsul si il face genuine. A fost crackuit folosind un cod de la Lenovo OEM.

Codul a fost extras din fisierele wim existente in Windows 7. Aceeasi metoda a fost folosita ca si atunci cand a aparut Windows Vista. Se pare ca Microsoft nu a schimbat acest bug. Acest crack merge atat pe versiunea x32 cat si pe x64. Nu dau link, dar siteurile de torrente sunt pline deja de acest crack. FTW Hackers.

4 comentarii la acest articol

  1. eu personal ma voi abtine de WIN 7 pentru o perioada cat pot de lunga, sunt multumit de XP deocamdata, cand nu o sa mia poata duca aplicatii si interfata grafica a acestora si cerinta minima obligatorie este WIN 7, ma voi gandi considerabil sa schimb, dar poate pana atunci poate trec pe MAC, sa te tot minunezi ca nu ai probleme cu computerul si fara erori si fara crash-uri, fara blocari de aplicatii si lista poate continua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.