Scris pe

Ce filme am mai vazut

Marley & me (2008)

[rxmovie-385302]

Un film foarte faim, plin de umor dar si care te poate face sa plangi. Un film care arata ca relatia dintre un caine si un om este foarte frumoasa, plina de urcusuri si coborasuri.

Bedtime Stories (2008)

[rxmovie-388007]

Un film cu o usuoara tenta de SF. Unchiul sta cu nepotii si tot ce nepotii zic inainte de culcare, la povestea serii, devine adevarat. Va dati seama, ca unchiul incepe sa profite. Restul puteti vedea in film.

Kangaroo Jack (2003)

[rxmovie-5461]

Un film vechi, stiu. Dar eu nu l-am vazut pana azi. Am ras destul de mult la el. In film, doi indivizi trebuie sa duca un plic cu bani la un bandit, dar pierd banii pentru ca un cangur fuge cu jacheta unuia dintre ei. Pe parcursul filmului ei incearca sa recupereze banii cu ajutorul unei prietene.

The Tale of Despereaux (2008)

[rxmovie-284484]

Mititel si dotat cu urechi mult mai mari decat ale altor soricei, Despereaux are o curiozitate mult prea mare pentru lumea lui mica. Refuzand sa traiasca in frica, se imprieteneste cu o printesa Pea si invata sa citeasca carti, in loc sa le manance, fiind fascinat de povestile cu cavaleri, dragoni si fecioare incantatoare.

Cam atat cred ca am vazut de ieri pana astazi. Mai urmeaza sa vad cateva filme si de data asta le vad in format bun, in format DVD, ca doar iPlay sunt cei mai buni nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu TailwindCSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.