Scris pe

Ce aveti cu mine?

E ora 23:45 si stau in pat, cu laptopul si mi-a venit ideea de a scrie acest post.

Pe la ora 22:30 i-am zis unui prieten ca ma duc la culcare la care el mi-a raspuns cu o intrebare care de multe ori o primesc: ,,Deja?”. De mult ori patesc asta.

Ma gandesc, o fi ceva la moda sa stai pe net(haifaiv,mess, you name it) pana pe la ora 1-2 noaptea? Daca ma duc si eu mai repede la culcare primesc replica ,,Te culci odata cu babele gainile”. Sa va vad ce faceti voi acum cand incepe scoala.

Ce aveti fratilor cu mine? Mie imi place somnul(trebuie sa scriu asta in pagina Despre Mine 🙂 ) si mai ales cand stiu ca ziua urmatoare nu am ocazia sa dorm pana pe la ora 12-1 la amiaza… i’m gonna’ miss those days.

Acum ma duc la somn, ca deja e 12 fara 10 minute si maine ma scol la 8 :((. Noapte buna[in caz ca citesti asta ziua inlocuieste cu La revedere :P]

2 comentarii la acest articol

  1. Man, n-are nimic ca mergi la culcare la 10 seara! Si eu merg la 10-11 la culcare. 😉 Daca altii au un metabolism diferit si pot dormi si mai putini, sa fie sanatosi! 😀 [In cazul in care ar avea nevoie de mai mult somn, dar isi neglijeaza nevoile trupui, asta nu ma priveste pe mine]. Dormi cat dorest, atata timp cat iti vezi bine de responsabilitati. All in all, e vb de dorinta de a te respecta si bine si faci ca nu stai cu orele pe net, mai ales seara, cand si creierul si ochii si auzul sunt mai sensibile. Nu pot zice decat “Keep it up” si “Do ya thing!” :P. Peace out! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Copyright © 2024 toate drepturile
nu sunt
rezervate. Faceti ce vreti, e o tara libera.
Cred ca nu mai are rost sa zic, dar tema e facuta de mine cu Tailwind CSS. Gasesti codul sursa aici.
Inca folosesc WordpPess 🧡. Tema e insa custom Laravel 😎.